Sunday, April 22, 2012

Ujian dan Dugaan dariNya.

*Remuk, sama macam hati aku setiap kali tengok picture ni -,-

*There's my Mom..Maybe tengah berbincang


(T_T) sobs sobs


Assalamualaikum

Pagi tu aku bangun tengok mak aku text cakap abang aku aksiden. Then aku call tanya. Mak aku cakap abang aku tak dak apa-apa just kerata ja yang teruk ya amat! Aku ada dekat Kolej time tuh. So, mak aku lah yang cerita balik. Berlanggar dengan kereta Hi Lux but kerata itu tak jadi apa sangat sebab kereta tu kan penuh dengan kekukuhannya. Lagi pon salah si Hi Lux cina keparat tuh. Demm! Dia keluaq salah jalan. Sampai kereta ragaih ataih divider la. Aku hanya mampu tengok gambaq ja.. Ya Allah.. teruk sangat. Hmm, ujian yang menimpa kami.. :'( Mesti parents aku tengah memikirkan duit yang bakal keluar macam ayiaq.. Duhh, kesian parents aku. Hmm, Abah aku cakap lepas repair kereta nih. Dia nak juai beli kereta lain sebab takut tak elok macam dulu. Dalam dua bulan jugak arh nak siap pon. Memang aku menganggur lah sepanjang cuti sem dua bulan nih -,- Right timing kan? kay kay tu ja nak kongsi sebenaqnya. T_T kbye.

*Thanks for reading !

1 comment:

IFA Athirah said...

sib baik kete je yg remuk.fuuh