Thursday, April 05, 2012

Already completed the first semester.

 Hai peeps, this is my classmate in first semester. Ohh damn! rindu depa sangat. Depa sporting, fun, happening, best and so on. Masa first class kan? Masing-masing berpuak-p. At last baru nak makin rapat. And last masa final. We all apat sangat. Terutamanya, Una, Jawa, Nurul, Eila, dan Midat. Masa last paper. Kami sampai tak tidoq la study punya pasai. hehe The best moment!






Banyak yang aku belajar masa aku study kat UiTM Kedah ni. Banyak jugak aku jumpak sepisis manusia nih. Macam-macam gelagat depa aku perati. Ada yang tak jujur, memilih kawan, penting diri, tak nak usaha, nak senang, suka buat kelam, asyik keluaq, malas nak buat assig, copy usaha orang and so on. Mostly yang buruk-buruk la.. haha Ada yang baiknya tu, tapi malas pulak aku nak mention kat sini. haha ;P okay. I hope next semester will be more fun.. <3 Enjoy your holiday :)


No comments: