Monday, March 05, 2012

He's mine and I'm yours

Hye Cinta, saya sayang awak! hihi ^_^'

Ehem ehem.. errr.. Assalamualaikum! ;) Nak kongsi sikit ni.. I'm totally taken by Ariff Muzaffar bin Yusli on Saturday, 3 March 2012 adalah tarikh keramat kami bersatu.Tepat pada jam 10.00 p.m di Menara Alor Star, dia nyatakan niat dia nak jadikan aku teman hidupnya. Dan aku telah menerima dia sebagai teman hidup aku. Haha I don't know how much I happy that day until now. It is difficult to express how much i love him. Ehemm.. hihi Seriously aku tak pernah rasa macam ni. Mungkin kali ni baru aku rasa ala-ala 'cinta pandang pertama' gituww haha.. ;p Actually kami dah lama macam 'couple' cuma tak declare ja.. Hehe.. 

Eh, tahu? Kesian kat dia mai kat aku dari Perak ke Aloq Staq dengan demam dan sakit tekak bagai.. Lepas tu, dia tertinggai wallet dia dalam keta aku masa balik. Dengan batery handphone dia dah 'plup' dah. Balik rumah jalan kaki dari stesen bas Perak.. Phewww, Then kena ligan dengan anjing lagi.. Hahahaha part tu memang aku terpaksa gelak.. hehe Sorry sayang :) Macam-macam jadi kat awak, tapi awak tak pernah mengeluh.. Itu buat saya sayang awak!

FOR HIM: You are the best I have ever seen please keep it up and I pray your hand will be bleed with more love. Every part of me wants you, because I was made just for you! Explaining why I love you is like explaining how water tastes, completely impossible. I want you to know that, behind you is me who always care for you. I really really love you. No matter who you are, my love for you will never change. That's my promises! ;) Without you, I am nothing <3

Love,
Koko Ahmad Fuaad.

No comments: