Monday, January 16, 2012

Damn! I love it.


Hello my pretty ladies and handsome men!Aku sekarang makin bahagia. Hari-hari ku dipenuhi dengan gelak tawa dan senyum.. Wahh gituww! kelas kau jahh. Okay, tgok picture kat atas ni.. Sama tak? sama kan? okay, lukisan tu cantik lagi. Aku paham.. haha Nampak dak sony Xperia X10 putih tuh?? Nampak tak siapa dalam handphone aku tu?? Yeahh Lelaki itu! Dia la yang lukis gambaq aku ni.. Tapi lelaki dalam handphone tu lain sket.. Sebelom dan selepas.. hewhew sorry you! <3 Perbezaan tang rambut tu.. :P Btw, aku suka sangat dengan lukisan tu.. Siap buat wallpaper and print out lagi..bhaha..pulon kan aku? -__- Yess I am..! A big thanks to Ariff Muzaffar for lukiskan gambaq saya.. Hargai sangat-sangat <3 Thank you so much!

p/s: Happy punya pasai, buat lompat bintang sedaihh!

No comments: