Thursday, December 29, 2011

UiTM dihatiku.



Hello my dear, sekarang aku dah jarang bukak blog ni.. So, tak banyak entry la kan.. Okay, now aku nak story pasal study. Aku sekarang dah masok study kat UiTM Merbok, Sungai Petani Kedah. And now, aku tengah midsem break. Dapat lah berehat seminggu kan. Tu yang update entry nih.. hihi. Aku amek course Dip in Office Management. Semua ada 8 subjek.. Gilo ko tak ekau raso?? Baru part one dah 8 subjek den kono..bongang jugak ahh masa mulo2 donga eh.. Hahaha apasai negori plak aku nih? Okay! kolej aku dengan class, Yaa Allah.. jauh doe.. Naik bukit turun bukit, naik tangga turun tangga.. Pheww, kolej aku antara kolej yg paling jauh. Dah tu, tingkat tiga plak.. Kalau p class then tertinggal barang, memey cun arhh! dah tu, transport bleh bawak part three ja. Berakaq pungkok jugak lah nak menunggu pon. :))

Minggu orientasi:
Woooo bro, penat kot. Memang depa ragging kot. haha.. Minggu pertama ja dah macam2 jadi kat aku. Dugaan.. Eh, aku duduk bilik dua orang. Tapi roomate aku tu macam pelik sket.. Tah, tak faham aku. Jarang bersembang. Cakap yang mana penting ja. Mlas nak crita panjang. Kang kantoi susah aku hahaha :P Sorry my dear roomate! Aku dapat classmate yang the best. Semua sporting baik laki2 dan pompuan. Later aku kenalkan classmate aku eh. Now, malas nk upload pic lagi.. :P

That's all! ^_^

No comments: