Monday, January 02, 2012

Aku suka dia ! ^_^



Assalamualaikum.. Auww! Eh eh guys! Entry kali ni nak cerita pasal AMY yang berjaya menambat hati aku. Sebelom tu, Happy new year everyone! :)) hehe.. Bagi aku, dia lelaki yang unik. haha entah la babe. Susah nak explain kat sini hihi..gediknya aku! hahahaha ;D Untuk pertama kalinya, dia diantara lelaki yang paling 'okay' pernah aku kenai. Apa maksud 'okay' aku tuh? Hurmm, i mean, he is the best thing that ever i know :) Seriously! >_< Aku suka cara dia. Dia ni kadang-kadang sweet! Blushing aku dibuatnya..hewhew. Tapi kami tak declare apa-apa lagi.. Masih dalam pekenalan.. ;-P Nak kena kenai hati budi dulu... Tapi dia dok jauh sket dengan aku.. but jarak bukan penghalang bagi aku..Apa-apa pon, wait and see.. Ada jodoh tak kemana kan??


Semoga awak yang terbaik buat saya <3

No comments: